Idén is együtt mozdulunk

Újra Kihívás hónapja

A tavaly első alkalommal, szeptember 15-e és október 15-e közötti időszakra meghirdetett Kihívás hónapja olyan jól sikerült, hogy idén már márciusban belevetjük magunkat.

Mi a célunk?

Kezdeményezésünk célja ezúttal is kettős: mozogjunk, sportoljunk többet (így válva egészségesebbé), illetve segítsük a helyi közösséget, mégpedig egy nonprofit szervezet 200.000.- Ft-os támogatásával.

A  kollégák most is a Strava applikáción keresztül léphetnek be privát csoportunkba, amelynek segítségével mindenki rögzítheti napi “sporttevékenységét”, legyen szó sétáról, futásról, evezésről vagy éppen biciklizésről, illetve más mozgásformáról. A cél, hogy március folyamán céges szinten legalább 600 óra közös “mozgásidőt” érjünk el (a tavalyi összteljesítmény 542 óra 5 perc volt). Természetes házon belüli díjazás is lesz, mégpedig az alábbi kategóriákban:

  • közösségi hős
  • sport hős
  • csoportos sport hős
  • sport motivátor

Egészséges március

Az idei március az egészség jegyében telik. Ahhoz pedig, hogy legyen energiánk a Kihívás teljesítéséhez, remek kezdés egy egészséges vegán reggeli. A csoportos mozgás és a közös reggelik is bizonyítják, hogy van bennünk valami közös.

Mozog a csapat












Követjük a kihívást

A kiválasztott applikáció alkalmas mind az egyéni, mind a csapatteljesítmény mérésére. Azt, hogy éppen hol tart a csapat a mozgásidő tekintetében, az alábbi számláló fogja mutatni. Kihívásra és mozgásra fel!

0
óra
0
perc
Precognox mozgásidő-számláló

Csatlakozz hozzánk!

Te is szívesen sportolsz, mozogsz? Még a programozásban is jó vagy? Akkor feltétlenül érdemes megnézned állásajánlatainkat!